Blaar in de mond

Tegen een blaar op uw mond kunt u eigenlijk weinig doen. Het kan komen door gebrek aan vitaminen, maar ook door wrijving. Verder is het gewoon een ongelukkige plek in uw mond. Er zijn natuurlijk wel aantal dingen die u er tegen kunt proberen.

U kunt uw mond spoelen met bosbessensap bijvoorbeeld of met water gemengd met zout. U kunt ook met een wattip de plek in uw mond aanstippen inclusief een beetje jodium hierop. Dit bijt een beetje, maar helpt wel meer dan andere drankjes zoals bosbessensap of water met zout.

Brandblaren die van hete thee afkomen bijvoorbeeld. Daar kan helaas niets aan worden gedaan en is een kwestie van tijd. Een andere goede heelmeester is uw eigen speeksel. Dit kunt u in uw mond goed gebruiken en vooral proberen op uw blaar in uw mond te leggen. Grote kans dat het gebruik van uw speeksel wel zeker zal helpen.

Leave a Reply

This entry was posted on Thursday, May 5th, 2011 at 10:14 pm and is filed under Blaren in de mond. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.